De ce echipă cu fotograf și videograf și nu individual

De multe ori te gândești dacă ai ales bine sau dacă se vor înțelege fotograful cu videograful. De cele mai multe ori fiecare vine cu tehnică diferită de abordare, fiecare dorește să prindă momentul și există situații când cei doi nu se înțeleg.

Fie din cauză că unul i s-a băgat în cadru, fie ca i-a dat prea multă lumină pe subiecți, fie că nu e de acord cu cadrul ales, etc. De aceea cel mai bine e să alegi o echipă formată, unde știu exact cum să abordeze toate situațiile și să facă din evenimentul tău o poveste digitală.

De cele mai multe ori o echipă formată din fotograf și videograf vor găsi varinate și pe  baza experienței dobândite vor știi cum să abordeze orice situație. Ședința foto poate fi abordată altfel, deoarece ambii vor știi unde să se poziționeze și cum să discute în așa fel încât fiecare să-și facă treaba cât mai bine și mai profesionist.

Un fotograf suceava trebuie să realizeze o conexiune cu videograful pentru a putea realiza materiale de calitate. De cele mai multe ori, există posibilitatea că ei să mai fi colaborat și poți să sufli ușurat. Este un detaliu important și dacă unul dintre ei se simte lezat sau încurcat de celălalt va exista situația ca materialele tale să nu fie precum ți-ai dorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*