Tu cu cine transporti colete din Germania in Romania?

Romanii plecati in Germania vor trimite si vor primi mereu colete din partea celor dragi de acasa. Astfel, transportul coletelor in Germania sau din Germania spre Romania este destul de problematic avand in vedere ca majoritatea celor ce lucreaza in Germania, nu au un program de lucru care sa le permita ridicarea coletelor de la un punct de livrare al companiilor din acest domeniu. O alternativa ar fi varianta de a opta pentru companii ce livreaza colete in Germania direct la adresa, una dintre aceste companii este TICTrans.

De ce sa optezi pentru o companie ce livreaza si preia colete direct de la adresa?

Ei bine, raspunsul este urmatorul: pentru ca nu va mai fi necesar sa te deplasezi sa preiei un colet, preturile sunt aceleasi, uneori chiar mai mici daca discutam despre cantitati mari, tot ce trebuie sa faci este sa plasezi o comanda online sau sa suni, iar preluarea sau livrarea coletului se face de comun acord in datele in care compania are livrari, respectiv preluari din Germania.

Ce trebuie sa faci ca sa poti trimite un colet din Germania sau din Romania?

Trebuie sa te asiguri ca ai pregatit foarte bine coletul inainte de a fi trimis, adica sa il impachetezi cat mai bine, sa pui materiale ce protejeaza obiectele fragile, deoarece in lumea curieratului se pot intampla diverse accidente. Pe langa asta, atunci cand plasezi o comanda, trebuie sa transmiti cat mai exact informatiile despre coletul ce urmeaza sa-l trimiti, mai exact: inaltime, lungime, latime si nu in ultimul rand greutatea acestuia, astfel vei obtine o estimare de pret cat mai corecta, iar transportatorul va sti despre ce este vorba si cum sa-si gestioneze preluarea sau livrarea.

De ce sa trimiti colete din Germania in Romania cu TICTrans?

TICTrans a luat nastere ca si companie ce se ofera sa ajute romanii din diaspora in a tine legatura cu cei dragi de acasa, iar acest lucru se reflecta in calitatea serviciilor de transport oferite. Vor prelua si vor livra colete la adresa clientului, sistemul de preluarea a comenzilor este unul modern, coletele care sunt considerate perisabile sau ce se pot avaria pe timpul transportului sunt asigurate de companie iar in cazul valorilor declarate, asigurarea este pe masura si multe alte avantaje pe care multe companii de transport le omit sau nu le ofera datorita comoditatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*